محل تبلیغات شما
1) گزارشات 'تراز هشت ستونی حساب های کل' و 'تراز سه ستونی حساب های کل' به منوی 'گزارشات' موجود در قسمت فوقانی دفاتر رومه، کل و معین و بسیاری دیگر از گزارشاتی که مانده معین ها و تفصیلی ها را نمایش می دهند اضافه گردید و در دسترس کاربران قرار گرفت.
2) جمعی از کاربران محترم، نسبت به ریز بودن گزارش چاپی 'لیست خریداران یک کالا' معترض بودند که با اضافه شدن چاپ درشت تر این گزارش در وضعیت لنداسکیپ (در عرض کاغذ) رضایت این عزیزان، در نگارش جدید جلب گردید. لطفاً به منوی 'گزارشات فروش کالا' مراجعه فرمایید. همچنین گزارشات 'موجودی تعدادی-ریالی یک انبار بر حسب نرخ میانگین' و 'موجودی تعدادی-ریالی یک انبار بر حسب آخرین نرخ خرید' با تنظیم شکیل تر و چاپ بهتر مجدداً بهینه سازی و ارتقاء داده شد و پیشنهادات مطرح شده در این دو نگارش اعمال گردید.
3) از این به بعد، کاربران محترم می توانند، حین تنظیم فاکتور فروش بارکد دار با استفاده از گزینه ی 'تعیین نرخ فروش تک (قیمت مصرف کننده) و درصد تخفیف'  از منوی  'پرونده' تعبیه شده در قسمت فوقانی پنجره ی تنظیم فاکتور فروش بار کد دار، نرخ فروش کالاها را تغییر دهند.
4) بروز رسانی بارکد کالاهای موجود، یکی دیگر از امکانات اضافه شده به نگارش جدید است. توضیح اینکه، چنانچه اپراتور در حین تنظیم فاکتور فروش با استفاده از دستگاه بار کد خوان، بارکد کالایی را بخواند که برای سیستم ناشناخته باشد، می تواند بارکد ناشناس خوانده شده را به کالایی که از قبل به نرم افزار معرفی شده، مرتبط نماید. با اضافه شدن
5) تغییراتی در سطح دسترسی اپراتورها در نگارش جدید داده شده است. مثلاً قسمت 'ویرایش کالاها' در نگارش جدید فقط در دسترس کاربرانی با سطح دسترسی 'مدیر عامل' و یا 'رئیس امور مالی' است و سایر کاربران مجاز به ویرایش کالاها نیستند. این پیشنهاد در شرایطی عنوان گردیده که بعضی از کاربران ضمن تماس تلفنی با توسعه گر نرم افزار، مدعی بودند که موجودی کالای آنان با موجودی عینی کالاها اختلاف فاحشی دارد و پس از بررسی دقیق گزارش 'کاردکس کالا' متوجه این نکته شده اند که به سبب تغییر عمدی یا سهوی، در موجودی ابتدای دوره کالاها، موجودی فعلی یک یا چند قلم از کالاها به اشتباه تغییر کرده است. به همین دلیل در سری جدید از نرم افزار حسابداری مهران، بر آن شدیم که سطح دسترسی 'ویرایش کالاها' خصوصاً تغییر در 'موجودی ابتدای دوره' را محدود به مدیر عامل یا رئیس امور مالی نماییم. چنانچه کاربران محترم نرم افزار، برای سایر اشخاص رمزهایی با سطح دسترسی حسابدار، کمک حسابدار و یا پایین تر تعریف کنند، ایشان نمی توانند موجودی ابتدای دوره کالاها را تغییر دهند و بطور کلی اپراتوری که سطح دسترسی اش پایین تر از رئیس امور مالی باشد، مجاز به ویرایش کالاها و برخی عملیات اصلاح و حذف، نخواهد بود. این تغییر، اصلاح موجودی فعلی کالاها در گزارش 'موجودی کالا' را نیز پوشش می دهد. به دیگر سخن، فقط کاربران با سطح دسترسی 'مدیر عامل' و 'رئیس امور مالی' قادر به اصلاح موجودی فعلی کالاها در گزارش 'موجودی کالا' و حین رویت گزارش مزبور می باشند.
6) بخش 'تلوقلینگ چاپ' که به منظور تغییر مقادیر تلوفلینگ، جهت جفت کردن متن گزارشات چاپی با خطوط و جداول، طراحی و برنامه نویسی شده، در نگارش جدید بهینه سازی وتکمیل گردیده است. توضیح اینکه جمعی از کاربران محترم نرم افزار حسابداری مهران، اطلاع داده اند، که در زمان چاپ گزارشاتی که بصورت عرضی (لنداسکیپ) چاپ می شوند، گرچه حروف، علائم و اعداد موجود در گزارش با خطوط و جداول گزارش در عرض مشکل ندارند، لیکن محل چاپ اعداد و متن گزارشات از نظر ارتفاع، در محل دقیق خود در جدول قرار نگرفته و ضمناً هیچ محلی در پنجره ی 'تنظیمات چاپ' به منظور تنظیم جدول گزارشات لنداسکیپ، با متن و اعداد مندرج در گزارش وجود ندارد تا بتوان این فقره را نیز تنظیم کرد. توسعه گر نرم افزار حسابداری مهران فروردین، در نگارش جدید 'مقدار تلوفلینگ عمودی برای چاپ لنداسکیپ خطوط و جداول:' را اضافه نموده است. چنانچه اپراتور بعد از چاپ گزارشاتی که بصورت لنداسکیپ (عرضی) چاپ می شوند، مشاهده نمود، که خط کشی ها و جداول گزارش با متون، اعداد، ارقام، علائم و سایر مندرجات گزارش همخوانی ندارد، می تواند با بالا یا پایین بردن جداول و خط کشی ها، گزارشات مذبور را تنظیم کند و با تغییر مقدار تلوفلینگ عمودی لنداسکیپ، آن ها را اصلاح نماید. خلاصه اینکه در نگارش جدید ار نرم افزار حسابداری مهران، همانطور که می توانستیم با عقب و جلو بردن متن گزارشات و بالاتر و پایین تر بردن محل چاپ جداول و خط کشی ها، گزارشات را منظم و دقیق نماییم من بعد می توانیم با بالا یا پایین بردن جداول گزارش و با استفاده از تغییر مقادیر تلوفلینگ عمودی برای چاپ لنداسکیپ نیز، می توانیم به روشی مشابه، جداول و مندرجات گزارش را برای حالت لنداسکیپ تنظیم نماییم. توجه نمایید که اخیراً تعداد گزارشاتی که بصورت لنداسکیپ چاپ می شوند، روز به روز در حال افزایش است. اگر در نگارش های قدیمی تر نرم افزار حسابداری مهران، فقط 'لیست پرداخت حقوق و مزایا' و  'فیش حقوق' و تعداد انگشت شمار دیگری از گزارشات بودند که بصورت عرضی )لنداسکیپ( چاپ می شدند، هم اکنون تعداد بسیار بیشتری از گزارشات انبار، فاکتورها و . هستند که بصورت لنداسکیپ چاپ می شوند و نیاز به آیتمی جهت تنظیم دقیق چاپ این گزارشات روز به روز بیشتر احساس می شد. بعنوان نمونه می توان از چاپ لنداسکیپ 'گزارش موجودی کالا از کد کالای . تا کد کالای .'  چاپ عریض 'فاکتور فروش بارکد دار'   و   'چاپ فاکتور عریض )لنداسکیپ) با خط کشی بین سطرها'  چاپ لند اسکیپ 'فاکتور فروش ویژه' و .  نام برد. پس شما می توانید پس از نصب نسخه جدید از نرم افزار حسابداری مهران، از منوی 'تنظیمات' گزینه ی 'تنظیمات چاپ' را انتخاب نموده و از پنجره ای که متعاقباً باز می شود بر روی کلید 'تلوفلینگ' کلیک زده و مقادیر تلوفلینگ را که هم اکنون بالغ بر 11 آیتم مختلف برای تنظیم گزارش چاپی در حالت طولی )پرتریت(  و عرضی )لنداسکیپ) و تنظیمات ویژه پرینترهای حرارتی با عرض کاغذ 8 سانتی متر (فیش پرینتر) است را مشاهده و تغییر دهید تا گزارشات مرتب و بی نقصی از دستگاه چاپگر شما بیرون بیاید.
7) امکان 'معرفی سریع کالای جدید' با استفاده از دستگاه بارکد خوان به نرم افزار اضافه شده است. جهت دسترسی به پنجره ی 'معرفی سریع کالای جدید' ابتدا پنجره ی 'ثبت فاکتور فروش بارکد دار' را باز نموده و سپس از منوی 'پرونده' تعبیه شده در بالای پنجره ی فاکتور فروش بار کد دار، گزینه ی 'معرفی سریع کالای جدید' را انتخاب کرده و به محض باز شدن پنجره ی مذکور بارکد کالای مورد نظر را در مقابل دستگاه بارکد خوان بگیرید و پس از وارد کردن کلیه مشخصات کالا، کلید ثبت مشخصات کالا را کلیک کنید تا کالای جدید معرفی شود. در معرفی سریع کالا، آیتم هایی نظیر، موجودی ابتدای دوره، قیمت تمام شده ابتدای دوره، نرخ فروش تعداد، نرخ خرید تعداد و . سوال نمی شود تا کاربران محترمی که از این برنامه جهت مکانیزه کردن فروشگاه های کوچک و سوپر مارکت های محلی استفاده می کنند، هرچه سریع تر بتوانند کالاهای موجود در فروشگاه را به سیستم معرفی نموده و صدور مکانیزه فاکتور را راه اندازی نمایند. البته در نهایت اپراتور مجبور خواهد بود کلیه مشخصات کالاها را در سیستم وارد کند، لیکن وارد کردن تمامی مشخصات همه ی کالا ها زمان زیادی می طلبد و تجریه زیادی هم می خواهد و نمی توان توقع داشت، صاحبان سوپر مارکت ها و فروشگاه های محلی کوچک که قصد راه اندازی سریع سیستم مکانیزه فروش، با استفاده از نرم افزار فروشگاهی مهران را دارند، بتوانند ظرف مدت چند روز از پس آن برآیند، لیکن برای راه اندازی هرچه سریع تر سیستم خود، اگر از گزینه ی 'معرفی سریع کالای جدید' استفاده کنند می توانند ظرف مدت چند ساعت و بدون کمک افراد متخصص، اقلام پر فروش مغازه را به نرم افزار حسابداری مهران معرفی نموده و کار صدور فاکتور اتوماتیک با استفاده از دستگاه بارکد خوان را آغاز نمایند تا بعدها که به سیستم مسلط شدند و درک کافی از انبارداری را تحصیل نمودند، به مرور نسبت به تکمیل اطلاعات موجود در سیستم اقدام کنند.
8) در این نگارش، 'چنانچه یک فاکتور فروش بارکد دار را چاپ نمایید' علاوه بر تاریخ فاکتور فروش بارکد دار، زمان چاپ فاکتور نیز چاپ خواهد شد. به عبارت دیگر اینکه فاکتور بارکد دار در چه ساعت و چه دقیقه ای و چه ثانیه ای، چاپ شده است نیز در فاکتور چاپ شده قابل رویت خواهد بود. درج زمان دقیق صدور فاکتور فروش، خصوصاً بر روی فاکتورهایی که با پرینترهای حرارتی و سایر دستگاه های فیش پرینتر چاپ می شوند در زمان مطابقت زمان صدور فاکتور با رسید دستگاه کارت خوان که به محض کشیدن کارت بانکی و پرداخت وجه فاکتور توسط کارتخوان چاپ می شود، اهمیت زیادی دارد. شاید در زمان بروز اختلاف بین مشتری و فروشنده مطابقت زمانی که بر روی رسید دستگاه کارتخوان چاپ شده با زمان دقیق صدور فاکتور مشکل را برطرف نماید. وانگهی چون مشتری رسید پرداخت وجه چاپ شده توسط دستگاه کارتخوان بانک را به همراه فاکتور فروش چاپ شده توسط نرم افزار فروشگاهی مهران، باهم به خانه می برد، درج زمان دقیق برایش اهمیت دارد، شاید بخواهد مقایسه ای انجام دهد یا حساب و کتابی بکند.
9) از این به بعد کاربران محترم می توانند. حین تنظیم فاکتور فروش بارکد دار، با استفاده از گزینه ی تعیین 'نرخ فروش تک (قیمت مصرف کننده)' و 'درصد تخفیف' از منوی تعبیه شده در قسمت فوقانی پنجره تنظیم فاکتور فروش بارکد دار، نرخ فروش کالاها را تغییر دهند. قبلاً بطور مکرر سوپرمارکت ها به اینجانب زنگ می زدند و درخواست داشتند که امکاناتی به نرم افزار فروشگاهی مهران اضافه شود تا بتوانند همزمان با تنظیم فاکتور و بدون اینکه پنجره ی فاکتور را ببندند و به محل دیگری مراجعه کنند، در دم بتوانند  قیمت کالاها و درصد تخفیف را تغییر دهند که به لطف نگارش جدید نرم افزار فروشگاهی مهران این کمبود نیز جبران گردید.
10) بروز رسانی بارکد کالای موجود، یکی دیگر از امکانات اضافه شده به نگارش جدید است. توضیح اینکه چنانچه اپراتور در حین تنظیم فاکتور فروش، با استفاده از دستگاه بارکد خوان، بارکد کالایی را بخواند که برای سیستم ناشناخته باشد. می تواند بارکد ناشناس خوانده شده را، به کالایی که از قبل به نرم افزار معرفی شده مرتبط نماید. با اضافه شدن این امکان جدید به نرم افزار حسابداری مهران، دیگر لازم نیست اپراتور قبل از شروع بکار و راه اندازی نرم افزار برای فروشگاه کلیه بارکد ها را در برنامه تعریف کند. می تواند کالاهایی داشته باشد که فاقد بارکد هستند تا در زمان خواندن بارکد آن ها توسط دستگاه بارکد خوان، کالاهای بدون بارکد را بارکد دار نماید.
11) تعیین 'قیمت مصرف کننده' و 'درصد تخفیف کالا' در زمان تنظیم 'فاکتور فروش بارکد دار' در این نگارش امکانپذیر است. اپراتور می تواند حین فاکتور زدن، با انتخاب گزینه ی 'تعیین نرخ فروش تک (قیمت مصرف کننده)' و 'درصد تخفیف' از منوی پرونده عمل موصوف را انجام دهد. مخصوصاً این روزها که قیمت ها متغیر است به طور متناوب نیاز به تغییر نرخ فروش کالاها و کم و زیاد کردن درصد تخفیف دارید که با اضافه شدن این امکان در سری جدید نرم افزار حسابداری مهران، کار برای شما بسیار ساده تر می شود. براحتی و بطور مکرر می توانید قیمت ها را تغییر دهید یا درصد تخفیف کالاها را بهنگام کنید.
12) تعداد قابل توجهی از کاربران محترم نرم افزار نسبت به مفصل و شلوغ بودن گزارش 'کدینگ کامل کالاها' گله مند بودند، در راستای جلب رضایت این عزیزان، گزارش 'کدینگ کالاها' با همان ماهیت، لیکن با فرمت جزیی تر طراحی و برنامه نویسی گردید و به نگارش جدید اضافه شد. بنظر می رسد در بسیاری از موارد، استفاده از گزارش 'کدینگ کالاها' بر گزارش 'کدینگ کامل کالاها' برتری دارد. زیرا گزارش 'کدینگ کامل کالاها' بیش از حد انتظار مفصل است و نیازی نیست برای یک نظر دیدن وضعیت و طبقه بندی و گروه بندی کالاها، به گزارشی به این مفصلی مراجعه کرد. همان گزارش 'کدینگ کالاها' در اینگونه موارد اکتفا می کند.
13) در این نگارش از نرم افزار چنانچه ضمن تنظیم فاکتور فروش بارکد دار قصد تغییر 'تعداد/مقدار' یکی از کالاهای موجود در فاکتور جاری را داشته باشید، می توانید با کلیک زدن بر روی عدد مندرج در ستون 'تعداد/مقدار' به مقصود خود نائل شوید. یعنی همینطور که در حال تنظیم فاکتور فروش با استفاده از دستگاه بارکدخوان هستید، می توانید، با موس بر روی اعداد مندرج در ستون 'تعداد/مقدار'، کلیک زده و عدد جدیدی را بعنوان تعداد یا مقدار پانچ نمایید. گاهی تایپ عدد بجای چند بار خواندن بارکد مندرج بر روی کالاها ساده تر است، خصوصاً اگر تعداد یا مقدار کالایی که در حال فروش آن هستید عددی بزرگتر از 5 باشد. به هر حال اگر مشتری مثلاً یکصد عدد از یک نوع کالا را خریداری نموده باشد، صد بار بارکد زدن نه منطقی است و نه عملی! بهتر است یکبار بارکد مندرج بر روی یک نمونه از کالا را با دستگاه بارکد خوان بخوانید تا کالا در فاکتور درج گردد و سپس با کلیک زدن بر روی عدد  1  که در ستون 'تعداد/مقدار'  و در مقابل کالای مورد نظر نوشته شده است، عدد 100 را با استفاده از صفحه کلید تایپ کنید. البته اگر مشتری 2 یا 3 عدد از یک کالا را خریداری کرده باشد، در زمان تنظیم فاکتور فروش، بهتر است 2 یا 3 بار بارکد کالا را بخوانید اما 20 یا 30 بار خواندن بارکد کالاها منطقی نیست، یکبار بارکد کالا را بخوانید تا کالای مورد نظر در فاکتور با تعداد یا مقدار 1 درج گردد سپس بر روی عدد 1 که در ستون 'تعداد/مقدار' درج شده کلیک بزنید و عدد 20 یا 30 را پانچ کنید. سری جدید نرم افزار فروشگاهی مهران، بگونه ای طراحی شده که فروشنده بتواند در کوتاه ترین زمان ممکن، فاکتور فروش مکانیزه خود را تنظیم، ثبت و چاپ نماید.
14) امکان تنظیم ثبت، رویت و اصلاح فاکتور فروش بارکد دار از منوهای بالای پنجره ی 'ده کالای برتر' و 'ده مشتری برتر' در این نگارش از نرم افزار فروشگاهی مهران وجود دارد.
15) بر روی آپشن ها و امکانات صفحه تنظیم و ثبت فاکتور فروش بارکد دار، کار شده و پنجره ی مذکور قابلیت های جدیدی را در خود جای داده است. بعنوان نمونه چنانچه اپراتور حین تنظیم فاکتور با استفاده از موس بر روی 'کد خریدار' یا 'تاریخ فاکتور' کلیک بزند براحتی می تواند کد تفصیلی خریدار فاکتور و یا تاریخ فاکتور را تغییر دهد. و یا اینکه می تواند با استفاده از منو های تعبیه شده در قسمت فوقانی پنجره تنظیم و ثبت فاکتور فروش بارکد دار، به 'گزارشات خرید کالا' و یا 'گزارشات فروش کالا' و . دسترسی داشته باشد. همچنین برخی گزارشات موجود در قسمت 'گزارشات فروش کالا' در نگارش جدید از نرم افزار مورد بازنگری قرار گرفته و بهینه سازی و تکمیل گردیده اند. اگر به گزارش 'لیست خریداران یک کالا' توجه نمایید متوجه خواهید شد که این گزارش عریض تر و شکیل تر گردیده و چاپ عرضی (لنداسکیپ) این گزارش کاربردی و مهم، به مجموعه گزارشات چاپی نرم افزار اضافه شده است. (تعدادی از کاربران به ریز بودن فونت چاپ گزارش 'لیست خریداران یک کالا' معترض بودند که با این تغییر اخیر، این مشکل برطرف شده است)
16) هنگامیکه در حال رویت گزارش 'موجودی کالا' هستید ، با کلیک زدن بر روی عددی که 'موجودی کالا' را نمایش می دهد می توانید موجودی کالاها را اصلاح کنید. یعنی اینکه می توانید بی واسطه و مستقیماً بر روی اعداد موجود در ستونی که موجودی هر کالا را نمایش می دهد، کلیک بزنید و موجودی کالاهای را اصلاح نمایید. در واقع نرم افزار با تغییر موجودی ابتدای دوره ی کالاها موجودی فعلی کالا را با موجودی عینی کالاها یا همان عددی که از شمارش مستقیم کالاهای موجود در انبار یا قفسه فروشگاه حاصل می شود، یکی می کند. البته توصیه می شود بجای اصلاح موجودی کالاها به این ترتیب، هنگام کشف مغایرت بین موجودی فعلی کالاها و موجودی عینی آن ها، بدنبال علت اختلاف بگردید. اینجانب شخصاً اضافه کردن این آپشن، به نرم افزار را نمی پسندیدم و تاکید داشتم در صورت مغایرت بین موجودی عینی کالا و موجودی که سیستم نمایش می دهد، اپراتور جهت اصلاح موجودی کالا، از حواله ها و رسیدهای انبار استفاده کند. اپراتور می تواند با تنظیم حواله انبار از موجودی کالاها کسر نموده و بر عکس با تنظیم و ثبت رسید انبار، به موجودی هر کالایی اضافه نماید تا موجودی فعلی و سیستمی کالاها با مقداری که از شمارش مستقیم آن ها حاصل می شود (موجودی عینی) یکی شود. همچنین به عقیده اینجانب، اپراتور باید سند حسابداری متناسب با این افزایش یا کاهش مقادیر کالا در انبار را بروشنی در سیستم ثبت کند یا صادقانه عبارت 'کسری انبار بدلیل نامعلوم' یا 'اضافات موجودی کالاها بدلیل نامعلوم' را در اسناد حسابداری درج نماید تا معلوم شود به چه سبب موجودی فعلی کالا (عددی که کامپیوتر نمایش می دهد) با موجودی عینی کالا (عددی که با شمارش فیزیکی کالاها حاصل می شود) مغایرت دارد یا فعلا در سیستم بصورت نامعلوم ثبت گردد تا هر زمان که مشخص شد علت چه بوده، معلوم شدن مغایرت را، مجدداً ثبت کند. سندی که اپراتور در این مورد بخصوص می زند باید صراحتاً نشان دهد که آیا این کالا ها بر اثر سهل انگاری ضایع شده، دور انداخته شده، یده شده، رایگان به کسی داده شده یا به دلیل دیگری موجودی کالا کسری دارد؟ یا علت کسری انبار فعلا نا مشخص است. البته همواره کالاها کم نمی آیند، ممکن است موجودی عینی کالاهای موجود در انبار بیشتر از تعداد یا مقداری است که نرم افزار حسابداری مهران نمایش می دهد. به عقیده اینجانب در اینگونه موارد اپراتور باید ضمن تنظیم و ثبت رسید انباری که حاوی کالای مورد نظر باشد، با ثبت یک سند حسابداری، بطور شفاف نشان دهد که دلیل اضافه بودن موجودی این کالا چیست؟ آیا به مشتریان کم فروشی کرده ایم، آیا در زمان فروش بجای یک کیلوگرم از یک کالا 900 گرم به مشتری داده ایم و در سیستم یک کیلوگرم ثبت کرده ایم. آیا برخی از کالاها را بدون فاکتور تحویل مشتری داده ایم (اگر بدون تنظیم و ثبت فاکتور فروش، کالایی را به مشتری بدهیم، کامپیوتر از کجا باید بفهمد که باید از موجودی کالاها کم کند!) آیا زمان تحویل کالاها از کارخانه یا عمده فروشی، تعدادی بیشتر از مقداری که در فاکتور خرید درج شده از کالا را به فروشگاه خود منتقل نموده ایم. یا نه شاید اصلا هیچکدام از اینها نباشد. ممکن است به دلیل شرایط بد نگهداری برخی از کالاها، وزن یا مقدار آن ها تغییر دهد. مثلا اگر حبوبات را در انبارهای مرطوب و شرایط بد نگهداری کنیم، وزن آن ها بدلیل جذب رطوبت، بالا می رود. یک تن عدس در یک انبار مرطوب ممکن است تبدیل به 1030 کیلوگرم عدس شود! یعنی عدس در انبار مرطوب، رطوبت محیط انبار را جذب نموده و 30 کیلوگرم به موجودی عدس ها اضافه شده است. ماهیت بعضی از کالاها طوریست که وزنشان اضافه می شود. تقریبا تخمه نمکی داغ آفتابگردان، اگر بدون بسته بندی مناسب و بصورت فله در انبار نگهداری شود، پس از مدتی وزنش اضافه می شود و میوه ها و سبزیجات و . تقریبا در هر شرایطی وزنشان کم می شود. یکصد کیلوگرم خیار را  اگر از کیسه نایلونی خارج کنید، بسرعت وزنش 98 -  96 - 94 و . می شود. سبزی فروش ها، مقدار زیادی از سبزیجات پلاسیده و گل و لای چسبیده به ریشه سبزیجات را دور می ریزند در حالیکه سبزیجات را با گل و لای چسبیده به آن خریده اند. بطور مکرر کاهو ها را پاک می کنند و لایه های بیرونی آن ها را دور می ریزند تا ظاهر آن ها جهت عرضه به مشتریان مشکل پسندشان بهتر شود. کم یا زیاد شدن ناخواسته موجودی فعلی کالاها و مغایرت با موجودی عینی نباید زیاد مایه تعجب شود. مغایرت در موجودی کالاها طبیعی است و در انبارگردانی ها مشخص و اصلاح می گردد و علل آنهم کشف می شود. لیکن اکثریت کاربران محترم نرم افزار حسابداری مهران، بخصوص آنان که از نسخه های فروشگاهی، جهت میکانیزاسیون سوپر مارکت خود استفاده می کنند، اصرار داشتند که باز زدن فقط یک کلیک! بر روی عدد موجودی کالا، در گزارش مربوطه، موجودی فعلی کالا را تغییر دهند. من هم به خواسته این عزیزان که تعدادشان کم هم نیست، لبیک گفتم و این امکان جدید را به نرم افزار اضافه کردم با اینکه شخصاً مخالفم!
17) جای خالی 'تراز هشت ستونی'، مدت هاست که احساس می شود. بالاخره 'تراز هشت ستونی' نیز به مجموعه گزارشات نرم افزار حسابداری مهران اضافه گردید. گزارش تراز هشت ستونی برای یک دوره زمانی تهیه می شود و شامل ستون هایی جهت نمایش مانده بدهکار و بستکار و گردش حساب های کل قبل از دوره، گردش کلیه حساب های کل طی دوره و مانده حساب های کل در انتهای دوره مورد نظر می باشد. برای خودم هم عجیب است که چطور تاکنون کاربران نرم افزار حسابداری مهران با این سابقه طولانی و به این گستردگی و با این عظمت، از این گزارش محروم بوده اند! گزارشی که ظرف مدت 30 - 40 دقیقه برنامه نویسی و تست شد و به پکیج برنامه اضافه گردید. گزارش بسیار پراهمیتی که باید 20 سال پیش به برنامه های مالی خود اضافه می کردم. بدینوسیله به سبب  تاخیر طولانی پیش آمده در ارائه این گزارش، از کلیه کاربران پرشمار نرم افزار مهران، عذر خواهی می کنم.
) جهت وارد کردن مبلغ 'سنوات' و 'عیدی' در قسمت 'حقوق و دستمزد' کادرهایی با حداکثر 7 رقم در نظر گرفته شده بود که ظاهراً با توجه به افزایش سطح دستمزد ها از ابتدای سال 1396 و میزان حقوق و مزایای فعلی کارگران، کافی نبود. بدین سبب در نگارش جدید، مبالغ 'سنوات' و 'عیدی' به عدد 8 رقمی تبدیل گردید که فکر نمی کنم طی سالیان آتی از 8 رقم بیشتر شود.
19) تبدیل وضعیت تنظیم و ثبت فاکتور فروش بارکد دار، به حالت دستی، حین تنظیم فاکتور فروش، یکی دیگر از امکانات بسیار کاربردی در نگارش جدید از نرم افزار است. لطفاً جهت استفاده از این آپشن جدید بر روی تصویر بارکد تعبیه شده در قسمت فوقانی فاکتور فروش کلیک بزنید. به عبارت دیگر جهت تبدیل وضعیت تنظیم فاکتور از حالت اتوماتیک به حالت دستی می توانید بر روی تصویر بارکد آبی رنگی که در مقابل عبارت 'فاکتور فروش' در بالای فاکتور قرار دارد کلیک بزنید تا وضعیت فاکتور فروش بطوری تغییر کند تا بتوانید به شکل عادی و بدون استفاده از دستگاه بارکد خوان اقدام به تنظیم فاکتور فروش و درج ادامه کالاها در فاکتور نمایید. چنانچه دوباره تصمیم گرفتید که وضعیت تنظیم فاکتور فروش به حالت اتوماتیک تبدیل گردد می توانید مجدداً بر روی تصویر مقابل عبارت 'فاکتور فروش' کلیک زده و دستگاه بارکدخوان را برداشته و چشمی آن را در مقابل بارکد کالا قرار دهید. در سری جدید از نرم افزار حسابداری مهران، هر چند بار که بخواهید می توانید بین وضعیت عادی تنظیم فاکتور و حالت اتوماتیک تنظیم فاکتور فروش بارکد دار، سویچ کنید، بدون اینکه هیچ مشکلی پیش بیاید. گاهی بدلیل کمرنگ بودن بارکد مندرج بر روی کالاها، بارکد خوان قادر به خواندن بارکد کالا نیست. در موارد دیگری بدلیل چاپ بارکد بر روی کیسه های چروکیده و ناصاف چیپس ها و حبوبات و کالاهای مشابه دیگری که در بسته بندی های مشابه عرضه می گردد، خواندن باکد حک شده بر روی کالا ممکن نیست. در اینگونه موارد و سایر وضعیت هایی که بارکد کالا توسط دستگاه بارکد ریدر خوانده نمی شود، فروشنده می تواند با زدن یک کلیک بر روی علامت بارکد آبی رنگ تعبیه شده در قسمت فوقانی فاکتور فروش، وضعیت فاکتور را به حالت دستی تغییر داده و کالای مورد نظر را از لیست کالاها و با استفاده از صفحه کلید انتخاب نماید.
20) تعیین محدوده نمایش جهت 'لیست فروشندگان یک کالا' به مجموعه امکانات نرم افزار اضافه گردیده است. جهت دسترسی به آن می توانید ابتدا از 'صفحه اصلی نرم افزار' بر روی منوی 'خرید وفروش' کلیک نموده و سپس گزینه ی 'عملیات وگزارشات خرید کالا' را انتخاب نمایید تا  پنجره مذکور باز شود، سپس از منوی 'گزارشات' تعبیه شده در قسمت فوقانی پنجره ی 'عملیات و گزارشات خرید کالا' باید گزینه ی 'لیست فروشندگان یک کالا' و در نهایت یکی از گزینه های منوی 'تعیین محدوده' را بسته به مورد با استفاده از کلیک موس گزینش کنید. (یاد آوری میشود که جهت سوئیچ کردن بین 'صفحه ی اصلی نرم افزار' و 'صفحه استاندار نرم افزار' و 'صفحه ساده نرم افزار' می توانید از گزینه های مندرج در منوی 'میانبر' که در قسمت فوقانی کلیه صفحات اخیر الذکر موجود است، استفاده نمایید. همچنین چنانچه می خواهید نرم افزار در بدو ورود و درست پس از وارد کردن 'نام کاربر:' و 'کلمه رمز:' بطور خاص، یکی از صفحات اصلی، استاندارد یا ساده را در مقابل شما بیاورد، می توانید، از منوی 'تنظیمات' گزینه ی 'تنظیم نحوه ورود به نرم افزار' را انتخاب نموده و از پنجره ی که متعاقباً ظاهر می شود بر روی کلید رایویی مربوط به صفحه مورد نظر کلیک بزنید تا در دفعات بعدی که به برنامه مهران وارد می شوید، صفحه مورد علاقه شما، بعنوان پیش فرض، ظاهر گرد تا مجبور نباشید هر بار از گزینه های منوی 'میانبر' جهت دسترسی به صفحه مورد علاقه خود استفاده کنید.)
21) چنانچه در زمان تنظیم فاکتور فروش خرید امانی، برگشت از فروش، برگشت از خرید و پیش فاکتورها، بدون وارد کردن کد کالا کلید Enter را بزنید و پس از مشاهده لیست کالاها، کلید Space را بزنید، کادر زرد رنگ جستجوی کالا ظاهر می گردد که می توانید بدون تایپ هیچ کاراکتری بارکد کالای مورد نظر را در مقابل چشمی دستگاه بارکد خوان بگیرید، تا بارکد خوان بارکد مندرج بر روی کالا را خوانده و بدون هیچ حرکت اضافه دیگری، کالای مورد نظر در لیست پیدا شود. حال کافیست اپراتور فقط کلید Enter را یکبار دیگر بزند تا کالای مورد نظر در فاکتور یا برگه مورد نظر درج گردد. این امکان که در زمان جستجوی کالاها در زمان فاکتور زدن یا تنظیم برگه برگشتی بتوان از دستگاه بارکدخوان جهت پیدا کردن کالای مورد نظر از لیست استفاده نمود یک قابلیت فوق العاده است که در سری جدید تکثیر شده از نرم افزار حسابداری مهران 20 اضافه شده است.
22) همانطور که می دانید نرم افزار حسابداری مهران مسیرهای ذخیره اطلاعاتی که با استفاده از گزینه ی 'ذخیره ی اطللاعات بر روی مسیر دلخواه' از منوی پشتیبان پانچ می شوند  را تا کنون تا 20 مسیر به حافظه می سپرد، در نگارش جدید تعداد مسیرها 10 برابر شده است به عبارت دیگر در نگارش جدید، مسیرهای ذخیره اطلاعات تا 200 مسیر مختلف در حافظه سیستم می ماند پس چنانچه از گزینه ی یاد شده بالا استفاده کنید، در زمان انتخاب گزینه ی 'نصب اطلاعات از مسیر دلخواه' و زدن کلید Enter بدون وارد کردن مسیر تا 200 مسیر در اختیار شماست.
23)  قبلاً در زمان به حساب گذاشتن چک مشخص نبود که چک به حساب کدام بانک گذاشته شده است؟ در نتیجه نمی شد فهمید که چک مورد نظر جهت وصول به کدام بانک سپرده شده است. اما در نگارش جدید در زمان به حساب خواباندن چک نام بانک هم سوال و ثبت می گردد. بعلاوه هنگام وصول شدن چک نام بانک وصول کننده چک نیز، اتوماتیک وار در محل مخصوص پانچ می شود و از زحمت اپراتور می کاهد. ضمناً به لطف این امکان جدید، می توان از چک های به حساب گذاشته شده به تفکیک بانک ها گزارش تهیه کرد. تا چک های نزد هر بانک معلوم باشد.
24) پنجره های 'به حساب گذاشتن چک' و 'وصول شدن چک' بهینه سازی و مرتب شده و با استفاده از فونت های درشت تر خوانا تر شده است همچنین در قسمت فوقانی پنجره های مذکور منوی 'گزارشات' با چند گزارش متنوع مربوط به عملیات آن ها اضافه گردیده است. این گزارشات با عناوین 'لیست چک های بحساب گذاشته شده' و 'لیست چک های به حساب گذاشته شده ی دریافتی از یک حساب' و 'لیست چک هایی که به حساب یک بانک گذاشته شده' و 'لیست چک های وصول شده' و 'لیست چک های وصول شده دریافتی از یک حساب' و 'لیست چک های وصول شده توسط یک حساب بانکی' می باشد. کاربران محترم می توانند با کلیک زدن بر روی کلید به 'حساب گذاشتن چک' و 'وصول شدن چک' از 'صفحه اصلی نرم افزار' به این گزارشات جدید دسترسی داشته باشند.
25) چاپ لنداسکیپ گزارش 'موجودی کالا از کدکالای . تا کدکالای .' به مجموعه گزارشات چاپی نرم افزار اضافه گردیده است اپراتور می تواند از منوی گزارشات تعبیه شده در قسمت فوقانی گزارش 'موجودی کالا' به این گزارش دسترسی داشته و از آن چاپ لند اسکیپ بگیرد. چاپ لند اسکیپ در عرض کاغذ A4 باعث گردیده این گزارش در زمان چاپ بسیار شکیل تر گردد. با توجه به تعدد ستون های گزارش ارائه یک چاپ خوانا و درشت در طول کاغذ A4 و بصورت پرتریت ممکن نبود که این چالش با تغییر چاپ به وضعیت لنداسکیپ بر طرف گردید.
26) در نگارش های قبلی برخی از گزارشات تعبیه شده در منوی 'گزارشات' موجود در قسمت فوقانی 'موجودی انبار' فاقد جمع بودند که در نگارش جدید این نقیصه برطرف شده است. زین پس، هم در زمان رویت گزارشات موصوف و هم در زمان چاپ آن ها، ستون ها کلیه ستون هایی که می توانند جمع معنا داری داشته باشند، جمع زده شده اند.

طراح، برنامه نویس و توسعه گر نرم افزار حسابداری
مهران فروردین
09355224260

نسخه ی نهایی نرم افزار حسابداری مهران 2020 منتشر شد

سودآوری بیشتر و رونق کسب کار با اعتقاد به نرم افزار!

قابلیت های جدید نرم افزار حسابداری مهران 2020

فاکتور ,بارکد ,نرم ,موجودی ,کالا ,افزار ,نرم افزار ,فاکتور فروش ,بر روی ,استفاده از ,تنظیم فاکتور ,افزار حسابداری مهران، ,افزار حسابداری مهران ,قسمت فوقانی پنجره ,ستون تعداد مقدار

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

| مطالب جالب | اشعار زیبا | سخن بزرگان | و ... Charles's info خدمات کنسولی سفارت افغانستان starlecdenshal globarorus سایت تخصصی موبایل خبرکتاب - دنیای کتاب و کتاب خوانی حیدرامیرپور-هنر - زندگی gggggggggggkkkkkkkkk orwarbartca